Rødbede
Haven
Belægningssten
Smykker
Minigraver
Opbevaring

Hvordan opbevarer du de ting som du ikke lige har plads til?

Nogen har masser af plads på loftet til opbevaring af de ting som man ikke kan have inde i huset. Det kan være farligt at smide tingene op på loftet, for man glemmer hurtigt hvad man har gemt deroppe.

Andre har en kælder som bliver brugt til opbevaring af de ekstra ting som ikke lige passer ind i husets indretning på nuværende tidspunkt.

Både kælder og loft har den ulempe at der sjældent er meget plads til at komme op og ned på. Så større ting som møbler er besværlige at opmagasinere på både loft og i kælder.

Det er også muligt at leje et opbevaringsrum hos et self storage center, hvor du kan opbevare møbler og andet indbo. Der er stor forskel på indretningen af disse depotrum, hvor de billigste blot er træplader som er banket sammen til vægge. Der er ikke loft i de rum, så man kan kravle over væggene og ind i de rum som man har lyst til.

Så lad være med at opbevare dyre ting eller ting med høj affektionsværdi for dig i sådanne rum. Lej i stedet et opbevaringsrum hos en af de store, som BOXIT, når du skal opbevare ting som har stor værdi for dig og andre.

Sådanne steder kan du også købe flyttekasser, opbevaringskasser, tæpper og andre produkter som gør det nemmere at opbevare dine ting. Du kan også låne en gratis trailer hos BOXIT og andre af self storage centrene når du lejer et af deres depotrum.


 

 


 
Haven
Belægningssten
Smykker
Minigraver
Flytning